Ainevahetuse kiirendamine on tervisele kasulik ning abiks ka kaalulangetamisel.
Lisaks suureneb üldine energiatase, paraneb seedimine, vähenevad rasvavarud, suureneb enesekindlus.
- Ženšenni tarvitatakse vaimse seisundi parandamiseks. Ka mälu parandamiseks, keskendumis-, õppimis-ja tähelepanuvõime suurendamiseks ja vaimsete võimete tõstmiseks. Ženšenn on immunostimulant ja antioksüdant. Tarbimine suurendab organismi vastupanuvõimet viirushaiguste ja põletike suhtes, kiirendab gripist toibumist.
- Mumijo (Shilajit) on traditsiooniline ravim, mida tuntakse ja kasutatakse sadu aastaid. Mumijo parandab mälu ja pärsib aju vananemist oma neuroprotektiivse aktiivsuse kaudu. Mumijo tugevdab immuun- ja närvisüsteemi. Mumijo annab jõudu ja energiat, hoiab korras südametegevuse ja vähendab reuma tekkeriski. Abi maohaavandtõve, neeru- ja põie-, nahahaiguste, sisemiste ja välimiste põletike, tuberkuloosi, neuriitide ja neuralgiate puhul.
- Rohelisel teel on palju suurem antioksüdeeriv kaitse, kui vitamiinides C ja E. Tee katehhiinid on tugevad antibakteriaalsed ja viirusevastased toimeaineid, mis muudavad selle efektiivseks nii hammaste lagunemise ärahoidmisest kuni HIV viiruse ravimiseni. – 700 mg 1 kapsli kohta – 1400 mg 2 kapsli kohta (maksimaalne annus)
- Tauriin on vajalik aminohape närvisüsteemi arenguks ja talitluseks, normaalseks nägemiseks, ta kuulub sapi koostisse, soodustab toidurasvade seedumist, reguleerib südametegevust ja hoolitseb meie rakumembraanide stabiilsuse eest. Ta on antioksüdant ja soodustab kahjulike ainete organismist eemaldumist. -250 mg 1 kapsli kohta(päevane annus)
- Nii papaiin kui ka bromelaiin on ensüümid, mis stimuleerivad paljusid olulisi biokeemilisi reaktsioone organismis. Bromelaiin ja papaiin kuuluvad nn proteaaside hulka, mille ülesandeks on valkude lõhestamine. Bromelaiin on katalüütiline ensüüm, mis annab loodusliku rasvapõletuse võimsa efekti, kiirendades keha ainevahetusprotsesse rakutasandil.
- Roheline kohv kiirendab seedimist ja aitab langetada kaalu. Kaalu langetav toime põhineb omadustel vähendada suhkru imendumist maos ning suurendada rasvapõletuskiirust. Rohelise kohvi tarvitamisel väheneb glükoosi imendumine meie toidust umbes poole võrra. See reguleerib efektiivselt meie veresuhkru taset ning vähendab seeläbi magusaisu, lisaks sellele ladestuvad rasvad organismis vähem.