-
Tseiloni kaneel on kõrgelt hinnatud vürts, mida on iidsetest aegadest kasutatud oma raviomaduste tõttu. Sellel on kõigist toiduallikatest kõrgeim antioksüdantne tugevus ja see on mitusada tugevam kui ükski puu- või köögivili. Raviomadustelt on kaneel, sarnaselt ingverile, ergutavate ja soojendavate omadustega. Traditsiooniliselt on seda kasutatud seedehäirete puhul, nt iiveldus, oksendamine, kõhulahtisus, aga ka lihasvalude ja gripitaoliste viirushaiguste muude sümptomite leevendamiseks. Soojendava toime tõttu kutsub kaneel esile higistamist, mistõttu võib teda kasutada ka palaviku alandamiseks. Kaneel on suurepärane A- ja B-vitamiinide kompleksi ning mineraalide, nagu kroom, raud, tsink ja kaltsium, allikas. -400 mg 1 kapsli kohta
-
Tseiloni kaneel on kõrgelt hinnatud vürts, mida on iidsetest aegadest kasutatud oma raviomaduste tõttu. Sellel on kõigist toiduallikatest kõrgeim antioksüdantne tugevus ja see on mitusada tugevam kui ükski puu- või köögivili. Raviomadustelt on kaneel, sarnaselt ingverile, ergutavate ja soojendavate omadustega. Traditsiooniliselt on seda kasutatud seedehäirete puhul, nt iiveldus, oksendamine, kõhulahtisus, aga ka lihasvalude ja gripitaoliste viirushaiguste muude sümptomite leevendamiseks. Soojendava toime tõttu kutsub kaneel esile higistamist, mistõttu võib teda kasutada ka palaviku alandamiseks. Kaneel on suurepärane A- ja B-vitamiinide kompleksi ning mineraalide, nagu kroom, raud, tsink ja kaltsium, allikas. -600 mg 1 kapsli kohta -1200 mg 2 kapsli kohta (maksimaalne kogus)
-
Ženšenni tarvitatakse vaimse seisundi parandamiseks. Ka mälu parandamiseks, keskendumis-, õppimis-ja tähelepanuvõime suurendamiseks ja vaimsete võimete tõstmiseks. Ženšenn on immunostimulant ja antioksüdant. Tarbimine suurendab organismi vastupanuvõimet viirushaiguste ja põletike suhtes, kiirendab gripist toibumist.
-
Ženšenni tarvitatakse vaimse seisundi parandamiseks. Ka mälu parandamiseks, keskendumis-, õppimis-ja tähelepanuvõime suurendamiseks ja vaimsete võimete tõstmiseks. Ženšenn on immunostimulant ja antioksüdant. Tarbimine suurendab organismi vastupanuvõimet viirushaiguste ja põletike suhtes, kiirendab gripist toibumist.