-
Granaatõuna ekstrakt sisaldab rohkelt flavonoide, antotsüaniide, granaatõuna hapet, ellaagitanniine, alkaloide, fruktoosi, sahharoosi, glükoosi, lihtsaid orgaanilisi happeid jne. Granaatõun ja sellest valmistatud produktid on tugevate antioksüdatiivsete ning lisaks põletikuvastaste, vererõhku alandavate ja veresoonte lupjumise vastaste omadustega. Granaatõunast valmistatud produkte võiks kasutada erinevate kasvajate ennetamiseks ja raviks, südameveresoonkonna, osteoartriidi, reumatoidartriidi jt haiguste raviks. -600 mg 1 kapsli kohta
-
Oliivilehe ekstrakt sisaldab A-, D-, C-, E- ja K-vitamiine. Ekstrakt aitab leevendada põletikke ning parandada kardiovaskulaarsüsteemi tööd. Samuti kaitseb oliivilehe ekstrakt talviste külmetushaiguste, viiruste ning gripi eest. See toetab südame ja veresoonte tervist ning aitab reguleerida veresuhkru taset. -700 mg 1 kapsli kohta
-
Üheks võimsaks antioksüdantiks on ravimseen Chaga ehk must pässik, mis kasvab mügarja moodustisena lehtpuudel. Musta pässiku ravivat ning põletikuvastast toimet kinnitavad lisaks rahvameditsiinile erinevad teadusuuringud. Chaga sisaldab näiteks B-vitamiini, flavonoide, fenoole, vaske, kaltsiumi, kaaliumi, mangaani, tsinki ja rauda. Üheks oluliseks mehhanismiks haiguste tekkel on oksüdatiivne stress ja seetõttu ka võime sellele vastu seista ehk antioksüdantsus. Antioksüdantide tarbimise kaudu saab mõjutada haigestumist ja haiguste ravi.
-
LAMBALÄÄTS e. Fenugreek Sellel ainulaadsel, tasakaalustatud, valgurikkal, bioloogiliselt aktiivsete ainete, antioksüdantide ja vitamiinidega toidulisandil on uskumatult palju erinevaid kasulikke omadusi . Lambaläätse kontsentraat, mis on saadud kuivpressimisel. -650 mg 1 kapsli kohta -2600 mg 4 kapsli kohta (maksimaalne annus)
-
Roheline kohv kiirendab seedimist ja aitab langetada kaalu. Kaalu langetav toime põhineb omadustel vähendada suhkru imendumist maos ning suurendada rasvapõletuskiirust. Rohelise kohvi tarvitamisel väheneb glükoosi imendumine meie toidust umbes poole võrra. See reguleerib efektiivselt meie veresuhkru taset ning vähendab seeläbi magusaisu, lisaks sellele ladestuvad rasvad organismis vähem.