• MSM e. väävel – orgaaniline, bioloogiliselt aktiivne väävliühend, mis on organismis sisalduv põhikomponent kollageeni, elastiini, kõhrede ja keratiini moodustumiseks. Annab paindlikkust ja tugevust lihastele, luudele, liigestele, sisemistele membraanidele, nahale, juustele ja küüntele.   -800 mg 1 kapsli kohta  -1600 mg 2 kapsli kohta
  • Maitake seene ekstrakt (Grifola frondosa), tuntud ka kui „tantsiv seen“, on traditsioonilises Aasia meditsiinis kõrgelt hinnatud ravimseen. Selle ekstrakti kasutatakse tänapäeval laialdaselt tänu selle bioaktiivsetele ühenditele, eriti beetaglükaanidele. Tugevdab immuunsüsteemi, alandab kolesterooli ja aitab hallata diabeeti. Uuringud näitavad ka vähivastaseid omadusi. -500 mg 1 kapsli kohta
  • Tauriin on vajalik aminohape närvisüsteemi arenguks ja talitluseks, normaalseks nägemiseks, ta kuulub sapi koostisse, soodustab toidurasvade seedumist, reguleerib südametegevust ja hoolitseb meie rakumembraanide stabiilsuse eest. Ta on antioksüdant ja soodustab kahjulike ainete organismist eemaldumist. -250 mg 1 kapsli kohta(päevane annus)
  • Jõhvikakapslid on abistav vahend neerude, kuseteede ja põie probleemide korral ning vähendab ohtu uuesti haigestuda. Kuna jõhvikas alandab vere kolesteroolitaset, siis soovitataksegi seda ka inimestele, kellel on probleeme südame ja veresoontega. -500 mg jõhvikapulbrit   1 kapsli kohta 
  •   D-mannoos on looduslik suhkur, mis on mõeldud põie ning kuseteede elundkonna toetuseks, puhastamiseks ja kaitseks.  D-mannoos  takistab teatud tüüpi bakterite kleepumist kuseteede seintele ja infektsiooni põhjustamist. D--mannoosil on ka põletikuvastased omadused. D-mannoos on kuseteede nakkuste ennetamisel sama tõhus kui antibiootikumid. -600 mg 1 kapsli kohta
  • Roheline kohv kiirendab seedimist ja aitab langetada kaalu. Kaalu langetav toime põhineb omadustel vähendada suhkru imendumist maos ning suurendada rasvapõletuskiirust. Rohelise kohvi tarvitamisel väheneb glükoosi imendumine meie toidust umbes poole võrra. See reguleerib efektiivselt meie veresuhkru taset ning vähendab seeläbi magusaisu, lisaks sellele ladestuvad rasvad organismis vähem.
Go to Top