Ainevahetuse kiirendamine on tervisele kasulik ning abiks ka kaalulangetamisel.
Lisaks suureneb üldine energiatase, paraneb seedimine, vähenevad rasvavarud, suureneb enesekindlus.
- Bromelain on ananassi viljadest pärinev "kõikehõlmav" ensüüm, mida on aastaid tuntud loodusliku vahendina. Kasutatakse mitmesuguste terviseseisundite korral, on osutunud tõhusaks põletiku, valu ja muude tervisehäirete raviks. Oma mitmekülgsete omaduste tõttu on bromelaiin muutunud väga populaarseks nii toidulisandina kui ka ravimina. -550 mg 1 kapsli kohta
- Mumijo (Shilajit) on traditsiooniline ravim, mida tuntakse ja kasutatakse sadu aastaid. Mumijo parandab mälu ja pärsib aju vananemist oma neuroprotektiivse aktiivsuse kaudu. Mumijo tugevdab immuun- ja närvisüsteemi. Mumijo annab jõudu ja energiat, hoiab korras südametegevuse ja vähendab reuma tekkeriski. Abi maohaavandtõve, neeru- ja põie-, nahahaiguste, sisemiste ja välimiste põletike, tuberkuloosi, neuriitide ja neuralgiate puhul.
- Nii papaiin kui ka bromelaiin on ensüümid, mis stimuleerivad paljusid olulisi biokeemilisi reaktsioone organismis. Bromelaiin ja papaiin kuuluvad nn proteaaside hulka, mille ülesandeks on valkude lõhestamine. Bromelaiin on katalüütiline ensüüm, mis annab loodusliku rasvapõletuse võimsa efekti, kiirendades keha ainevahetusprotsesse rakutasandil.
- Reishi ekstrakti kasutatakse üldise väsimuse ja nõrkuse, astma, unetuse ja köha raviks.Seda on iidsetest aegadest peetud elueliksiirina ning see on Hiinas haruldane ja traditsiooniline hiina meditsiin. Reishi ekstrakt võib ka säilitada elujõudu, tugevdada kehaehitust, olla roosilise jumega, anti-seniilne. Pikendage eluiga, ravides tarbimishaigust. -500 mg 1 kapsli kohta (päevane annus)
- Roheline kohv kiirendab seedimist ja aitab langetada kaalu. Kaalu langetav toime põhineb omadustel vähendada suhkru imendumist maos ning suurendada rasvapõletuskiirust. Rohelise kohvi tarvitamisel väheneb glükoosi imendumine meie toidust umbes poole võrra. See reguleerib efektiivselt meie veresuhkru taset ning vähendab seeläbi magusaisu, lisaks sellele ladestuvad rasvad organismis vähem.