-
Taruvaigu ekstrakt on viiruse- ja bakterivastase toimega, tema mikroelemendid osalevad füsioloogilistes protsessides ja immunoloogilistes reaktsioonides, aitavad vältida haiguseid ,ennetavad ainevahetushäireid ja on hädavajalikud elutähtsate funktsioonide täitmisel. -168 mg ekstrakti (millest 42 mg polüfenoole) 1 kapsli kohta
-
Shatavari e. kobaraspar kaitseb närvisüsteemi, aitab tagada normaalse une Shatavari ürdid on väga toitvad ja kehale kasulikud. Need on rikkad vitamiinide, mineraalide, antioksüdantide ja põletikuvastaste komponentide poolest. Seda kasutatakse paljude terviseseisundite raviks, nagu kõhukinnisus, diabeet, kõrvetised, haavandid, ärevus, stress, meeleolu kõikumised, viljakusprobleemid, seedehäired, kuseteede infektsioonid ja naiste hormoonide tasakaalustamine, et tugevdada naiste reproduktiivsüsteemi. -500 mg 1 kapsli kohta -1500 mg 3 kapsli kohta
-
Seleen aitab kaasa meie immuunsüsteemi normaalsele talitlusele. Seleen aitab kaasa ka rakkude kaitsmisele oksüdatiivse stressi eest. Lisaks aitab mineraalseleen oluliselt kaasa normaalsete juuste ja küünte säilitamisele. Seleen osaleb normaalse arengu ja kilpnäärme tegevuses, kasvu ja ainevahetuse protsessides. -200 mcg 1 tableti kohta
-
Rutiin on tuntud oma antioksüdantsete ja põletikuvastaste omaduste poolest. Rutiin tugevdab veresooni ja reguleerib vererõhku. Seda soovitatakse patsientidele, kellel on vere ülekoormatus ja venoosne laienemine. Samuti on see vajalik inimestele, kellel on nõrk immuunsüsteem ja sagedased verevalumid kehal.
-
Rohelisel teel on palju suurem antioksüdeeriv kaitse, kui vitamiinides C ja E. Tee katehhiinid on tugevad antibakteriaalsed ja viirusevastased toimeaineid, mis muudavad selle efektiivseks nii hammaste lagunemise ärahoidmisest kuni HIV viiruse ravimiseni. – 700 mg 1 kapsli kohta – 1400 mg 2 kapsli kohta (maksimaalne annus)
-
Roheline kohv kiirendab seedimist ja aitab langetada kaalu. Kaalu langetav toime põhineb omadustel vähendada suhkru imendumist maos ning suurendada rasvapõletuskiirust. Rohelise kohvi tarvitamisel väheneb glükoosi imendumine meie toidust umbes poole võrra. See reguleerib efektiivselt meie veresuhkru taset ning vähendab seeläbi magusaisu, lisaks sellele ladestuvad rasvad organismis vähem.