-
Taruvaiku kutsutakse hellitavalt ka «looduslikuks antibiootikumiks», mida kasutatakse eelkõige tema antibakteriaalsete omaduste tõttu nina-, kurgu-, kõrva- ja hingamisteede vaevuste leevendamiseks. Ka kroonilise neelu- või ägeda kõripõletiku, limaskestade tursete ja köha korral kulub taruvaik marjaks ära. Taruvaiku on kasutatud ammustest aegadest immuunsüsteemi tugevdajana.
-
L-Glutatioon on üks organismi kõige olulisemaid ja tõhusamaid antioksüdante. Seda toodetakse organismis kolmest aminohappest. Glutatioonil on oma roll ka immuunsüsteemi tervislikul talitlusel ja see toimib organismis peamise mürkide eemaldamise ühendina. Mürgid nagu raskmetallid seotakse glutatiooniga, mis kannab need seejärel organismist välja. Ent glutatiooni tootmine väheneb vananedes, stressi ja haiguste korral. -500 mg 1 kapsli kohta
-
Artišokk ekstrakt leevendab kõiki maoärrituse sümptomeid – kõhupuhitusest kõhuvalu ja gaaside tekkeni. Artišoki ekstrakt hoiab ära isu ja kiirendab ainevahetust nii hästi, et see muudab kaalu langetamise lihtsamaks. Samas on artišoki ekstrakt suurepärane igapäevane toidulisand kõigile. Sest see detoksifitseerib toksiine, on antioksüdantse toimega ja tagab maksarakkude igakülgse taastumise. -400 mg 1 kapsli kohta -2400 mg 6 kapsli kohta (maksimaalne annus vajadusel)
-
Taruvaigu ekstrakt on viiruse- ja bakterivastase toimega, tema mikroelemendid osalevad füsioloogilistes protsessides ja immunoloogilistes reaktsioonides, aitavad vältida haiguseid ,ennetavad ainevahetushäireid ja on hädavajalikud elutähtsate funktsioonide täitmisel. -168 mg ekstrakti (millest 42 mg polüfenoole) 1 kapsli kohta
-
B-vitamiini kompleks on elu ja tervise seisukohast äärmiselt olulised, ja seda peamiselt närvisüsteemi, aju ja kardiovaskulaarse süsteemi jaoks. Tähtis on just nende piisav kättesaamine, sest neil on otsene mõju meie südamele, meeleolule, jõudlusele, kehakaalule ja isegi seedimisele. B-vitamiinid on elutähtsad energia tootmisel ja tervete punaste vereliblede moodustamisel ning funktsioneerimisel. Need ei anna küll otseselt energiat, aga aitavad kehal efektiivselt kasutada kütusena süsivesikuid, rasvu ja proteiine, mis läbi seedimise ja imendumise muudetakse raku mitokondrites energiaks.