-
Shatavari e. kobaraspar kaitseb närvisüsteemi, aitab tagada normaalse une Shatavari ürdid on väga toitvad ja kehale kasulikud. Need on rikkad vitamiinide, mineraalide, antioksüdantide ja põletikuvastaste komponentide poolest. Seda kasutatakse paljude terviseseisundite raviks, nagu kõhukinnisus, diabeet, kõrvetised, haavandid, ärevus, stress, meeleolu kõikumised, viljakusprobleemid, seedehäired, kuseteede infektsioonid ja naiste hormoonide tasakaalustamine, et tugevdada naiste reproduktiivsüsteemi. -500 mg 1 kapsli kohta -1500 mg 3 kapsli kohta
-
Jamsijuur omab suurt tähtsust naiste organismile ja heaolule. Jampsjuur on efektiivne rahustav ja silelihaste lõõgastav vahend, omab valuvaigistavat toimet, vähendab peavalu, vähendab suminat kõrvades, väsimust, närvilisust, parandab enesetunnet, und, mälu. -500 mg 1 kapsli kohta -1000 mg 2 kapsli kohta
-
Vaieldamatu on maca toiteväärtus. See sisaldab palju rauda ja joodi, et edendada terveid rakke ja aidata hoida teie ainevahetust õigel teel. Selle suured kaaliumiannused aitavad seedimist ja muudavad lihased õnnelikuks. Maca on rikas ka kaltsiumi, aminohapete, vitamiinide ja mineraalainete poolest. -750 mg 1 kapsli kohta
-
Omega-3 vetikaõli rasvhapetel, eelkõige EPA-l (eikosapentaeenhappel) ja DHA-l dokosaheksaeenhappel), on uuringutega tõestatud positiivne toime nii laste kui täiskasvanute südamele, ajule ja mälule, nägemisele ning kogu organismi arengule ja immuunsusele. Omega-3 rasvhapped on vajalikud nägemise normaalseks arenguks ja nägemisteravuse säilitamiseks. Lisaks aitavad need langetada vererõhku ja normaliseerida kolesterooli taset veres, parandavad vere hüübivust ja muudavad veresoonte seinad elastseks.
-
B-vitamiini kompleks on elu ja tervise seisukohast äärmiselt olulised, ja seda peamiselt närvisüsteemi, aju ja kardiovaskulaarse süsteemi jaoks. Tähtis on just nende piisav kättesaamine, sest neil on otsene mõju meie südamele, meeleolule, jõudlusele, kehakaalule ja isegi seedimisele. B-vitamiinid on elutähtsad energia tootmisel ja tervete punaste vereliblede moodustamisel ning funktsioneerimisel. Need ei anna küll otseselt energiat, aga aitavad kehal efektiivselt kasutada kütusena süsivesikuid, rasvu ja proteiine, mis läbi seedimise ja imendumise muudetakse raku mitokondrites energiaks.